spot_img

Et sikkerhedspolitisk fyrtårn er væltet

NEKROLOG: Uffe Ellemann-Jensen var en kriger og kæmpede Forsvarets sag til sin død natten til søndag. Gennem hele sit voksenliv argumenterede han for, at vi i Danmark skulle tage vores egen sikkerhed langt mere alvorligt. I 2016 advarede han mod Putin og forsøgte at råbe politikerne på Christiansborg op. Havde de dog bare lyttet.

Natten til søndag sov tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen stille ind omgivet af sin nærmeste familie. Gennem længere tid havde han kæmpet mod den kræft, som til sidst tog livet af ham i en alder af 80 år. Det afholdt ham dog ikke fra at gå helhjertet ind i afstemningen om EU-forsvarsforbeholdet for tre uger siden. Som den glødende...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer