spot_img

Sikkerhedspolitisk strategi får lunken modtagelse på Christiansborg

Regeringens sikkerhedspolitiske strategi kunne være skrevet af enhver af de forrige tre regeringer, mener Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen, som dog savner konkrete svar på, hvordan Danmark skal leve op til sine Nato-forpligtelser. Heller ikke i Enhedslisten er man ovenud begejstret for strategien.

Ordene i regeringens nye udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi er både »fine og flotte«. Det mener Michael Aastrup Jensen, som er udenrigsordfører i Venstre og næstformand i Udenrigspolitisk Nævn.

»For at være helt ærlig er det jo noget, som en Lars Løkke-regering, en Helle Thorning-regering og for den sags skyld også en Anders Fogh-regering kunne have skrevet,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer