spot_img

Integrationsekspert kalder etnisk underrepræsentation »bekymrende«

INTERVIEW: Selvom Forsvaret er en af landets største statslige arbejdspladser, afspejler medarbejderne kun i ringe grad det omkringliggende samfund. Under halvanden procent af Forsvarets ansatte er indvandrere eller efterkommere, og det er på flere måder et problem, mener stifter af Danmarks Videnscenter for Integration Rasmus Brygger.

Det er uhensigtsmæssigt, at forsvindende få af Forsvarets ansatte har anden etnisk baggrund end dansk, og man bør aktivt forsøge at rette op på skævheden. Det mener i hvert fald Rasmus Brygger, som er stifter af Danmarks Videnscenter for Integration, der arbejder med at styrke integrationen af minoriteter i samfundet.

»Integration er en...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer