spot_img

Forsvarsministeriet sætter igen fokus på årelang etnisk underrepræsentation

Forsvarsministeriets Personalestyrelse har en ny HR-strategi på vej, som blandt andet skal bidrage til at afhjælpe den markante underrepræsentation af minoriteter i Forsvaret. Det har længe været et fokusområde, men ikke meget er sket siden Forsvarsministeriets ti år gamle mangfoldighedspolitik.

Det har været et tema i mange år, men udviklingen lader fortsat noget tilbage at ønske: På ti år er andelen af indvandrere og efterkommere blandt ansatte i Forsvaret kun steget med beskedne 0,3 procent, hvilket har bragt den op på lidet imponerende 1,4 procent. Det viser en såkaldt minoritetsundersøgelse, som Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) netop har fået...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer