spot_img

Brancheorganisationen FAD i mistænkeligt lys under vidneafhøring

I 2018 bad medlemsvirksomheden Dommerby Stål A/S brancheorganisationen FAD om rådgivning i en klagesag. Men i stedet for at hjælpe informerede FAD øjensynligt virksomheden Glaucus om henvendelsen, selv om Glaucus ikke var medlem af FAD, og Dommerby Ståls klagesag handlede om Glaucus. Det kom frem i den civile retssag i Sø- og Handelsretten i denne uge.

Virksomheden Dommerby Stål A/S havde brug for hjælp. Den havde netop tabt et udbud om mobile værkstedsmoduler – de såkaldte flatracks – til virksomheden Glaucus ApS med den tidligere frømand Christoffer Gregers Glæsel som stifter og direktør. Efterfølgende klagede Dommerby Stål over afgørelsen til Forsvarsministeriets...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer