spot_img

Tidligere frømand i juridisk slagsmål med konkursramt smed efter FMI-udbud

To civile leverandører er havnet i et juridisk slagsmål efter en kontroversiel udbudsproces på mobile værksteder til Forsvaret. Sagen drejer sig om påstået lækage af fortrolige oplysninger og muligt misbrug af forretningshemmeligheder. Samtidig afslører sagen sagsøgtes store utilfredshed med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, som han føler sig snydt af.

Brune konvolutter med fortrolige bilag, svært gennemskuelige forbindelser til italienske underleverandører, omstridte ordrer for anseelige millionbeløb, en tidligere frømand og en smed, som nu er gået konkurs.

Både vidnesbyrd og sagselementer var flere gange som taget ud af en spionroman, da to civile...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer