spot_img

Dansk overvågningsfly deltager i øvelse nær Rusland

En flådestyrke af norske, britiske og amerikanske krigsskibe har i disse dage selskab af et dansk overvågningsfly i Barentshavet nord for Rusland, bekræfter Forsvarskommandoen. Øvelsen foregår inde i Ruslands eksklusive økonomiske zone og vil “helt sikkert provokere russerne”, fortæller militæranalytiker.

En international flådestyrke bestående af britiske, amerikanske og norske skibe får i disse dage dansk luftstøtte i forbindelse med øvelsesaktivitet Barentshavet, skriver The Barents Observer. Forsvarskommandoen bekræfter, at Danmark har sendt et Challenger-fly, der fungerer som maritimt patruljefly.

Udover den norske fregat ”KNM Thor Heyerdahl” består styrken af den...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer