spot_img

»Jeg er ikke bekymret«

INTERVIEW: Anders Mærkedahl Pedersen går som vicechef i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse ikke meget op i overholdelsen af fortrolighedsaftaler. I hvert fald ikke, når sagen omhandler Jeppe Handwerk og Copenhagen Global. Vicechefen ved ikke, hvordan Jeppe Handwerk kom i besiddelse af fortrolige oplysninger om en igangværende og hemmelig handel, og det interesserer ham heller ikke.

Indkøbet var stemplet som »hemmeligt«. Det blev gjort på et såkaldt »hemmeligt notat«, og sagsbehandlerne måtte kun arbejde med sagen i sikrede rum uden mobiltelefoner. Det var forbudt at tage eventuelle notater med ud af rummet, og indkøbet foregik i største fortrolighed med den...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Wedell Christensen
Læser
Wedell Christensen
22. april 2020 18:10

Denne sag om indkøb af vandski er et bidrag til bekymring om indkøbsprincipper. Hemmelig klassificering står i modstrid med offentliggørelse af specifikationer. Placeres der et ansvar og hvordan?

Ivar Thyssen
Læser
Ivar Thyssen
22. april 2020 20:46

Der sker intet så længe Corona har det fulde fokus i medierne. Når spændingen om Corona dør, kan det jo sagtens være, at der står andre medier og politikere klar. Det kan vi i hvertfald håbe.