spot_img

Derfor ser anklageskriftet mod ”HC” anderledes ud end de oprindelige anklager

ANALYSE: Hvorfor rejser Forsvarsministeriets Auditørkorpset tiltale mod generalmajor og tidligere hærchef Hans-Christian Mathiesen for at bede en sekretær og en stabshjælper om at lave bryllupsinvitationer for generalen, men ikke for at hjælpe sin kæreste ind på Master i Militære Studier i 2014? Svaret handler om jura, beviser og i sidste ende om sandsynligheden for straf.

Det kan virke besynderligt. Hvorfor i alverden fylder en bagatel som en sekretærs og en stabshjælpers hjælp med bryllupsinvitationer til generalmajor Hans-Christian Mathiesens private bryllup ét ud af fem anklagepunkter i Forsvarsministeriets Auditørkorps’ anklageskrift mod den nu tidligere hærchef,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer