spot_img

Glock får medhold i klage over udbud – Sig Sauers kontrakt hænger i tynd tråd

Klagenævnet for Udbud giver pistolproducenten Glock medhold i en klage over Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, som begik juridiske fejl i sit udbudsmateriale i forbindelse med indkøbet af en ny tjenestepistol til Forsvaret. Kontrakten skal formentlig annulleres, og konsekvensen kan være flere erstatningssager.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) satte alle sejl til, da styrelsen for få uger siden præsenterede Forsvarets nye pistol Sig Sauer P320 ved en ceremoni og skydning på Flyvestation Karup. Nyheden om den nye pistol nåede alskens medier, og der var – måtte man forstå – tale om en den bedste pistol på alle parametre.

Men fejl i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer