spot_img

Politikere rystede over nye sager om inhabilitet i den militære topledelse

Hærchefen, personaledirektøren, finansdirektøren og nu også forsvarschefen og Forsvarsministeriets departementschef. Sagerne om brud på reglerne om inhabilitet vælter ud af skabene i Forsvarsministeriet og Forsvarets top. Politikerne kræver handling, oprydning og en ny kultur, både hvad angår ansættelser og muligheden for at råbe op.

Historierne om nepotisme i Forsvarets top har skabt rystelser på Christiansborg, og i dag nåede sagerne helt op i toppen af Forsvarsministeriet. Såvel departementschef Thomas Ahrenkiel som forsvarschef Bjørn Bisserup får kritik af Forsvarsministeriets egen advokat, Kammeradvokaten, som efter en pressehenvendelse fra OLFI har undersøgt flere...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
T. Halken
Læser
T. Halken
13. november 2018 20:00

Selvfølgeligt skal det have konsekvenser, fordi at det handler om at de har udvist manglende dømmekraft, og det er fy fy når man er på det niveau. Så både den som har gjort det og den der har fået en fordel ud af det skal som minimum begge forlade forsvaret.