spot_img

Stille oprør mod Forsvarsministeriet spreder sig på Facebook

Adskillige af Forsvarets myndigheder udviser en stille og militær ulydighed ved ikke at have ændret deres profilbilleder på Facebook, som Forsvarsministeriet ellers krævede per 1. januar. Medarbejdere følger trop ved at bytte private profilbilleder ud med værns-, wing-, eskadre- og regimentsmærker.

Det hører til sjældenhederne, at militært personel gør oprør mod den øverste myndighed i form af Forsvarsministeriet. Ikke desto mindre er det, hvad der i disse dage sker i det stille på internettets sociale medier.

I en ny designmanual har Forsvarsministeriet krævet alle profilbilleder på officielle Facebooksider under Forsvarsministeriet skiftet ud med enten...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jan Grünberger
Læser
Jan Grünberger
22. januar 2018 11:59

Korpsånden er den lim som holder sammen på enheder og får soldater til at kæmpe, selv i umulige situationer. Det ved enhver ordentlig soldat. I Forsvarsministeriet er man vel efterhånden lykkedes med at fjerne de fleste soldater. I hvert tilfælde tyder denne handling på, at man fra centralt hold ikke har den fjerneste idé om, hvad man er sat til at administrere og lede.

Steen Holm Iversen
Læser
Steen Holm Iversen
21. januar 2018 23:56

Det er ikke alene dumt men meget dumt. At ministeriet ikke engang står ved tåbelighederne og retter ind er jo sigende. At tænke sig at heraldik der er approberet af HM Droningen endvidere skal skubbes til side for en desugnmanual burde der jo være en lov imod.