spot_img

Pensioneret admiral opfordrer til boykot af Forsvarets Facebooksider

INTERVIEW: Den pensionerede kontreadmiral Torben Ørting Jørgensen opfordrer Facebook-brugere til at fjerne deres ”synes godt om” på Forsvarets Facebooksider og først give en tommel-op igen, når Forsvaret har ændret sin nye designpolitik, som admiralen kalder ”fuldstændig latterlig”.

Egentlig mener han, at Forsvaret står over for langt vigtigere sager end profilbilleder på Forsvarets Facebooksider. Alligevel blander den pensionerede kontreadmiral Torben Ørting Jørgensen sig nu i debatten om Forsvarets nye designmanual, som bl.a. kræver, at Forsvarets værn og enheder viser Forsvarsministeriets krone-logo som profilbillede på officielle Facebook-sider i stedet for...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Hans Peter H. Michaelsen
Læser
Hans Peter H. Michaelsen
19. januar 2018 11:51

Enhver der er eller har været i militær uniform ved hvilken betydning gruppe-, enheds- og værnssymboler/-mærker har for gruppefølelsen, identiteten og dermed ultimativt for moral og kampkraft. Har man ikke selv oplevet det, eller skulle man have glemt det, så kan man med fordel (gen)læse “Ledelse og Uddannelse” kapitel 2 og 3 “Gruppepsykologi” og “Kampens psykologi” http://www.fak.dk/publikationer/Documents/Ledelse-og-uddannelse-Grundbog.pdf

Jesper Berg Madsen
Læser
Jesper Berg Madsen
19. januar 2018 2:59

Meget enig i ovenstående synspunkter. Dette er blot endnu et eksempel på, at Forsvarets civile ledelse har et ønske om at forandre virksomheden til et civilt udtryk; og hvor medarbejderne oplever en afstand imellem deres kamp for korpsånd, traditioner og værdier og så det signal som ledelsen sender til resten af samfundet.
Jeg har lagt Flyvevåbnets vinge på min FB profil, mit stille oprør mod den tendens.