spot_img

Få kommuner drager størst nytte af Forsvarets tilstedeværelse

Forsvarsministeriet er en af Danmarks største statslige arbejdspladser og til stede i 45 af landets 98 kommuner. Især militære installationer og tjenestesteder er ensbetydende med arbejdspladser, men der er hverken kaserner, flådestationer eller andre militære anlæg at finde i den kommune, som ministeriet har sat sig allertungest på.

Det er store valgdag, og vælgere landet over er netop nu i færd med at stemme til både kommunal- og regionsrådsvalg. I mange kommuner landet over fylder Forsvarets tilstedeværelse meget, fordi tjenestesteder som bekendt betyder arbejdspladser, og særligt otte kommuner drager nytte af Forsvarets tilstedeværelse. Der er først og fremmest tale om...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer