spot_img

Statsministeren revsede politikere og medier for ikke at give soldater arbejdsro

Der var en del paradokser på årets flagdag, og mange taler var præget af den kaotiske afslutning på krigen i Afghanistan. Statsministeren valgte ikke udelukkende at takke og hylde Danmarks udsendte i internationale missioner, men løftede pegefingeren over for både politikere og medier, mens forsvarsministeren glædede sig over evakueringen af en afghansk familie uden tilknytning til Danmark.

Hvis nogle blev en smule signalforvirrede i løbet af flagdagen, var de ikke alene. For vel handler flagdagen om, at det officielle Danmark hylder og mindes de udsendte og de faldne. Men flagdagen handler for nogle politikere også om politik, selv om det ikke bliver sagt direkte.

Søndag...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...