spot_img

Tidligere medarbejder anklager FMI for svindel ved udbud af satellitinternet

Faglighed og ekspertise måtte vige for økonomi og jura, da Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i 2018 købte satellitinternet til Søværnets sejlende enheder ved Grønland. Vinderen af udbuddet levede ikke op til kravene, mener den civilingeniør, der skrev kravsspecifikationerne. FMI afviser kritikken.

Hvis Søværnets personel på inspektionsfartøjerne omkring Grønland føler, at de døjer med langsomt internet, er der ikke noget at sige til det. I hvert fald ikke, hvis man spørger civilingeniør Peter Malmberg, der er ekspert i satellitkommunikation og tidligere ansat ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI).

Han kritiserer nu i skarpe...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...