spot_img

Smitteudbrud på Hærens Officersskole bidrager til sognenedlukning

I alt 44 kadetter og medarbejdere på Hærens Officersskole er ramt af covid-19. Samtidig er Sankt Pauls Sogn, som blandt andet omfatter Nyboder, lukket ned som følge af høje incidenstal. Udbruddet på officersskolen har medvirket til sognenedlukningen, bekræfter Styrelsen for Patientsikkerhed.

Covid-19 har gjort sit indtog på Hærens Officersskole (HO), hvor kadetter og personel er overgået til fjernundervisning, indtil de kan fremvise to negative testresultater. og det fysiske fremmødes genoptages.

Siden fredag den 9. april er adskillige af skolens elever og ansatte testet positive for covid-19, og sideløbende med spredningen på HO, har smitten også manifesteret sig i Sankt...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer