spot_img

Private kræfter vil styrke formidlingen af dansk militærhistorie

Med initiativet Fremfor ønsker en række private aktører at sætte Forsvarets historie i fokus og skærpe formidlingen af et vigtigt stykke danmarkshistorie. Med en større forståelse for Forsvarets baggrund og virke følger nemlig også større folkelig opbakning, fortæller projektleder Ann-Christina Salquist.

Formidlingen af Forsvarets historie trænger til at blive peppet gevaldigt op.

Det mener en række private initiativtagere til projektet Fremfor (Fremtidens formidling af Forsvarets historie, red.), som sammen med organisationen Folk & Sikkerhed netop har lanceret et fælles forsøg på at fremme dansk militærhistorie.

»Fremfor ønsker at skabe en fælles platform, hvor den...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer