spot_img

Ejendomsstyrelsen finder utilfredsheden med ISS meget bekymrende

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er opmærksom på den voldsomme utilfredshed med rengøring, vedligeholdelse og service, der har ført til oprettelsen af Facebook-gruppen ”Til kamp mod ISS” med over 4.000 medlemmer. Styrelsen har i samarbejde med ISS etableret et operationsrum, der skal løse akutte problemer.

Den stærke utilfredshed med ISS’ opgaveløsning på Forsvarets garnisoner og øvrige tjenestesteder er ikke gået ubemærket hen i Forsvarministeriets Ejendomsstyrelse (FES). Det skriver styrelsen i et skriftligt svar til OLFI, hvor man kalder situationen for ”meget bekymrende”.

FES er netop nu i gang med at sortere i de mange meldinger om fejl og mangler,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
En gammel kriger
Læser
En gammel kriger
7. oktober 2020 15:48

Nu er forsvaret jo blevet en Koncern, og den slags skal jo normalt give overskud til aktionærerne. Og når man så udliciterer til en endnu større koncern, som SKAL give overskud, så har man fra politisk side og forsvarets øverste ledelse selv bedt om problemer af denne art.
Så fyr nu denne mastodont, og betal hvad det koster og så få ansat vores eget personel igen.
Er der egentligt nogen, så har spurgt om, hvad man har sparet ved alle disse udliciteringer, for det var i bund grund meningen, da vores faste personel fra før, blev virksomheds overdraget, eller fyret. Personligt, tror jeg det har kostet et stort millionbeløb at lave denne manøvre. Der er intet sparet, og der er kun bøvl, den anden vej.

Det vi kaldte forsvaret for 25. år siden, er nu blevet noget fragmenteret og halvcivilt rodsammen, hvor ingen reelt har kommandoen, over nogen af de andre i koncernen, og det er fra os på gulvet i det militære forsvar en skræmmende oplevelse, at være vidne til.
Der findes endnu dedikerede medarbejdere, men jeg frygter de også snart giver op, over for denne overmagt af udlicitering og civilt/djøf styre, som er ved at kvæle os, i administrative helvedes regler mv. så det faktisk nogen gange er temmelig svært, faktisk at gøre det vi skal, nemlig være soldater, med hvad det indebærer.