spot_img

Den vanvittige historie om Daniel Ryes 398 dage som gidsel hos IS gør ondt

ANMELDELSE: Historien om Daniel Ryes 398 dage som gidsel hos IS er så vanvittig, at man har svært ved at forstå dens virkelighed. Puk Damsgård har skrevet bogen ”Ser du Månen, Daniel?”, som i øjeblikket kører for fulde huse som spillefilm i landets biografer. Her spiller det ingen rolle, at hverken bog eller film fortæller den fulde historie.

Hårene rejser sig. Fra start til slut sidder man og ryster på hovedet og tænker, at det næsten er for skidt til at være sandt. Men det er sandt. Historien om fotografen Daniel Ryes 398 dage som gidsel hos IS er så vanvittig, at man næsten ikke forstår det. På alle plan fra start til slut. Og den er skildret så tro mod...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer