spot_img

Den omvendte verden

KOMMENTAR: Claus Hjort Frederiksen skælder ud i stedet for at takke det medie, som har afdækket nepotisme, magtmisbrug og pligtforsømmelser blandt hans egne direktører og chefer i koncernen. Som minister kunne han have lovet bod og bedring. Ved at forsvare »systemet« med næb og klør fremstår han i dag som personificeringen af magtens arrogance og det moralske forfald.

Det virker paradoksalt. Gennem det seneste halve år har dette medie afdækket en kultur blandt Forsvarsministeriets og Forsvarets øverste chefer, hvor man er sig selv nærmest. Hvor man hjælper børn og kærester ind på nåleøjeuddannelser. Hvor man udnævner og forfremmer ægtefæller og kærester til...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Mikael Friis
Læser
Mikael Friis
15. maj 2019 14:53

Sidste afsnit:
“… skal ministeren og hans chefer måske kigge i egen barm.”
Hvis det ikke længere er tilladt at gribe i egen barm, er det vel heller ikke tilladt at kigge … ;-)?

Peter Ernstved Rasmussen
Læser
Peter Ernstved Rasmussen
20. maj 2019 14:53

Uhh. Den er rettet med tak! …