spot_img

Afdød dansk jægersoldat forventes at komme til Danmark søndag morgen

Det er snart tre uger siden, at en dansk jægersoldat omkom under en faldskærmsulykke i USA. Her deltog han i en aktivitet uden for Nato-regi og rejste derfor ind i USA på sit civile pas med indrejsetilladelse gennem ESTA. Han forventes at ankomme til Danmark på søndag.

En dansk jægersoldat døde den 4. marts i en tragisk faldskærmsulykke i USA, og siden har de danske myndigheder arbejdet på at få ham hjem til Danmark. Men sagen er trukket ud, fordi den har været håndteret af de civile myndigheder.

Forsvaret oplyser i en mail til OLFI, at den afdøde jægersoldat var på tjenesterejse i USA og havde medbragt en Nato Travel Order. Men da soldaten ikke skulle deltage i en...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer