spot_img

Dronningens og statsministerens nytårstaler kalder begge på handling

ANALYSE: Dronningen gav en moralsk opsang til danskerne. Og statsministeren viste, at han tager de aktuelle omvæltninger i verden alvorligt. Spørgsmålet er, om ordene fordamper i vinterkulden, eller om regeringen for alvor er villig til at efterleve såvel dronningens som statsministerens egne ord?

Man skal mange år tilbage for at finde to nytårstaler, der skiller sig ud som de to, dronning Margrethe og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) holdt henholdsvis nytårsaften og nytårsdag. De kredsede begge om nogle af de alvorlige udfordringer globale som helt nære, vi som lille land står over for, og dem vender vi tilbage til om lidt. Men en kortere passage i dronningens...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer