spot_img

Forsvaret afskediger søofficer for brud på tjenestemandsloven

En prekær sag om brug af et tjenstligt kreditkort på en maltesisk stripklub blev dyr for sagens hovedperson, en højtstående officer i Søværnet, der i januar blev kendt skyldig i brud på tjenestemandsloven. Først faldt der dom i by- og landsret, og nu har sagen også kostet ham jobbet i Forsvaret.

Kommandørkaptajnen, der var skibschef på støtteskibet ”Absalon”, blev i januar i år idømt 60 dages betinget fængsel ved Københavns Byret for at have brugt et tjenstligt kreditkort på en stripklub under et havneophold på Malta i november 2016. I byretten blev officeren kendt skyldig i at have foretaget køb for 17.325 kroner med Forsvarets kreditkort.

Byrettens dom på 60...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer