spot_img

Afgående ambassadør råber vagt i gevær – Europa må styrke sit forsvar

INTERVIEW: Det bliver hans sidste opgave som ambassadør at tage imod den franske præsident Emmanuel Macron i morgen. Francois Zimeray forlader Danmark med et opråb om at styrke det europæiske forsvar, for vi kan ikke længere stole på amerikanerne som den beskyttende storebror. Og så inviterer han danskerne til at tage mere ansvar og gå forrest på den internationale scene som et forbillede.

Det lakker mod enden for den franske ambassadørs tid i Danmark. I morgen tager Francois Zimeray imod den franske præsident Emmanuel Macron, som besøger Danmark tirsdag-onsdag, og fredag er det hele slut. Det er første gang i 36 år, at en fransk præsident kommer på officielt besøg, så...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer