spot_img

Chef for Marinestaben udnævner første søværnschefsergent

For første gang nogensinde har Søværnets øverste ledelse ansat en søværnschefsergent, der bliver chefen for Marinestabens nærmeste rådgiver for sergentgruppen og blandt andet får til opgave at styrke og forbedre rekrutteringen. Første mand på posten bliver Morten Thor Christensen, der tiltræder fra en stilling som banjermester på Søværnets Officersskole.

Tilbage i maj måned annoncerede chef for Marinestaben, Torben Mikkelsen, at Søværnet skulle have sin egen chefsergent, der dermed bliver den højest opnåelige rang i sergentgruppen. Søværnschefsergenten skal styrke sergentgruppens virke og sørge for, at kræfter og kompetencer blandt Søværnets befalingsmænd...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer