spot_img

“Danskerne skal vide, hvorfor vi flager den 5. september”

Projektet Udsendt af Danmark samler fortællinger fra danske udsendte. Målet er blandt andet at nuancere billedet af, hvad det vil sige at være udsendt af Danmark – og få danskerne til at interessere sig for den subkultur, Forsvaret, Beredskabet og Politiet er, siger Ann-Christina Salquist, en af projektets initiativtagere.

Der er fortællinger fra udsendte, der har været i Mali og Sudan, og der er nogle breve fra Jutlandia. Der er en fortælling fra en, der var med til at grave lig på Balkan. Og en fortælling fra Danmarks ældste veteran på 92 år.

Disse fortællinger – og mange flere, i alt 365 styks – udgør tilsammen projektet Udsendt af Danmark, som er blevet til ved et...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer