spot_img

Ekspert: Mødet mellem Trump og Putin skal male et billede af to stormagter

Mandagens møde mellem præsident Putin og præsident Trump skal få Rusland og USA til at fremstå som to stormagter, der afgør dele af verdens skæbne uden indblanding fra andre aktører, siger ekspert.

På mandag mødes USA’s præsident Trump og Ruslands præsident Putin for første gang ved et officielt topmøde i Helsinki. Det sker efter et Nato-topmøde, som Trump kaldte “fantastisk”, og hvor han desuden italesatte sig selv som et geni. Efterfølgende besøgte Trump Storbritannien, hvor han skarpt har kritiseret Theresa Mays brexit-plan.

Rasmus Nilsson er ekspert i sikkerhedspolitik og russisk udenrigspolitik ved University College London, og ifølge ham vil fremstillingen af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer