spot_img

Stoltenberg: Nato står fast i sin støtte til Ukraine

Natos støtte til Ukraine står ikke til at ændre, og på længere sigt skal landet optages i forsvarsalliancen. Det slår generalsekretær Jens Stoltenberg fast i en udtalelse torsdag morgen, hvori han samtidig gentager kritikken af Rusland, der stadig bryder betingelserne i Minsk-aftalen.

Mødet med Vladimir Putin kan vise sig at være det nemmeste på hele Europa-turen. Det var budskabet fra Donald Trump, inden den amerikanske præsident for et par dage siden gik ombord på Air Force One. I Europa følges Nato-topmødet op med et statsbesøg i Storbritannien, inden han mødes med Putin i Helsinki på mandag.

Flyveturen over Atlanten blev brugt til at sende en Twitter-bredside afsted...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer