spot_img

Ny specialoperationsuddannelse er sat på skinner med optagelse fra gaden

Til januar møder de første aspiranter til Jægerkorpsets og Frømandskopsets nye og fælles grunduddannelse. Optagelsesforløbet er allerede skudt i gang, og fremadrettet kan man blive optaget i Jægerkorpset uden at have aftjent værnepligt.

En reklame på Jægerkorpset Facebookside afslører i disse dage en af de største ændringer i korpsets historie.

”Nu kan du søge Jægerkorpset – også uden en militær baggrund”.

Før i tiden skulle man have aftjent værnepligt og gennemført Jægerkorpsets patruljekursus med tilfredsstillende resultat for overhovedet at komme i betragtning til at blive jæger. I fremtiden kan man komme ind direkte fra gaden. Eller det vil sige, at man...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Thomas Dahl
Læser
Thomas Dahl
21. april 2018 16:32

Fordelen ved at have erfaring med forsvaret inden man forsøger optagelse i Jægerkorpset er vel også at aspiranten i forvejen kender forsvarets kultur og begrænsninger for individuel og karrieremæssig udvikling og de strabadser og afsavn man som soldat bliver udsat for og at man derfor er ganske klar over hvad man går ind til og ikke bliver udsat for samme kulturchok en civil der kommer ind fra gaden gør.

mila67
Læser
mila67
18. april 2018 22:32

Dårlig løsning