spot_img

Endnu et forsvarsmedie udkommer på nettet

Tre journalister står bag et nyt medie, som skal dække nordisk forsvar. Det hedder Defence Watch og har den tidligere Berlingske-journalist Christian Brøndum med på holdet.

Nye medier skyder op i en lind strøm, om nu ser endnu et forsvarsmedie dagens lys. Det hedder Defence Watch og blev lanceret mandag. Bag Defence Watch står den rutinerede og tidligere Berlingske-journalist Christian Brøndum sammen med Christian Sundsdal, som driver krigeren.dk og Mads Lindberg, der i forsvarsvarskredse bedst er kendt som lobbyist for Boeing i forbindelse med kampfly-konkurrencen.

DefenceWatch vil følge udviklingen på det forsvars- og sikkerhedspolitiske område gennem nyhedsformidling, interviews, baggrundsartikler og reportager. Det nye medie vil fokusere på den politiske udvikling, rammevilkår for forsvarene, de store organisatoriske forandringer, forsvarsledelsernes udfordringer, soldaternes nye opgaver, materielinvesteringer og forsvarsindustriens udvikling i den nye tid, skriver mændene bag på defencewatch.dk.

“Vi dækker forsvar til lands, til vands, i luften og i cyberspace, og vi formidler stoffet med journalistisk integritet og respekt for vores kilder. Vi inviterer faglige kapaciteter, eksperter og meningsdannere til at dele deres viden og holdninger og opfordrer vores brugere til at deltage i debatten. DefenceWatch har udgangspunkt i Danmark men dækker Norden og landene omkring Østersøen samt Arktis,” står der.

Du kan læse det nye forsvarsmedie her.

 

Andre læste også

»Den sikkerhedspolitiske situation og ændringer i vores opgavefokus udfordrer os«

Abonnement
Chefen for Flyverkommandoen erkender i et skriftligt svar til OLFI, at de unge piloter er pressede. Han lover, at man fra flyveledelsens side er i gang med at adressere udfordringerne, men han vil ikke stille op til interview og svare på spørgsmål. Nej. Generalmajor Jan Dam ønsker som chef for...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer