Endnu et forsvarsmedie udkommer på nettet

0
Den tidligere Berlingske-journalist Christian Brøndum har sammen med to andre journalister etableret DefenceWatch.dk, som gik i luften mandag. Her sidder Christian Brøndum (Th) i en pansret mandskabsvogn på Patrol Baseline i Helmand under en reportagerejse til Afghanistan i 2011. Foto: Ernstved

Tre journalister står bag et nyt medie, som skal dække nordisk forsvar. Det hedder Defence Watch og har den tidligere Berlingske-journalist Christian Brøndum med på holdet.

Nye medier skyder op i en lind strøm, om nu ser endnu et forsvarsmedie dagens lys. Det hedder Defence Watch og blev lanceret mandag. Bag Defence Watch står den rutinerede og tidligere Berlingske-journalist Christian Brøndum sammen med Christian Sundsdal, som driver krigeren.dk og Mads Lindberg, der i forsvarsvarskredse bedst er kendt som lobbyist for Boeing i forbindelse med kampfly-konkurrencen.

DefenceWatch vil følge udviklingen på det forsvars- og sikkerhedspolitiske område gennem nyhedsformidling, interviews, baggrundsartikler og reportager. Det nye medie vil fokusere på den politiske udvikling, rammevilkår for forsvarene, de store organisatoriske forandringer, forsvarsledelsernes udfordringer, soldaternes nye opgaver, materielinvesteringer og forsvarsindustriens udvikling i den nye tid, skriver mændene bag på defencewatch.dk.

“Vi dækker forsvar til lands, til vands, i luften og i cyberspace, og vi formidler stoffet med journalistisk integritet og respekt for vores kilder. Vi inviterer faglige kapaciteter, eksperter og meningsdannere til at dele deres viden og holdninger og opfordrer vores brugere til at deltage i debatten. DefenceWatch har udgangspunkt i Danmark men dækker Norden og landene omkring Østersøen samt Arktis,” står der.

Du kan læse det nye forsvarsmedie her.

 

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer