spot_img

Her er nødråbet til ministeren og departementschefen fra piloterne

Forsvarsminister Troels Lund Poulsen og departementschef Pernille Langeberg har mandag den 22. april modtaget et brev fra 30 unge piloter med rubrikken: “Et flyvevåben i afvikling – nødråb fra piloter”. Læs brevet her …

22.04.2024

Emne: Et flyvevåben i afvikling – Nødråb fra piloter
Til: Forsvarsminister Troels Lund Poulsen, Forsvarsministeriets Departementschef, Pernille Langeberg

 

På vegne af den nyere generation af Forsvarets piloter skriver vi til jer for at gøre opmærksom på en række alvorlige udfordringer, hvis konsekvens underminerer vores kampklarhed. Trods vores nationale forsvarsstrategis fokus på oprustning oplever vi en bekymrende mangel på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer