spot_img

Danmark forsømmer erfaringsindsamling efter antipiraterimissioner

Hverken Forsvaret eller politikerne har været god nok til på systematisk vis at samle erfaringer efter Søværnets mange antipiraterimissioner ved Afrika. Det er en af konklusionerne i bogen ”Piratjagt”, som udkommer i dag og tager Danmarks årelange indsats mod pirateri ud for Afrika under lup.

Både Forsvaret og Folketinget bør være bedre til at sikre, at tilegnet viden og erfaringer fra danske antipirateriindsatser bliver bevaret, og at erfaringsopsamlingen bliver prioriteret højere end hidtil.

Det er nogle af de centrale konklusioner i bogen ”Piratjagt”, som fredag udkommer på Syddansk Universitetsforlag og handler om de danske missioner ud for Afrika i årene mellem...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer