spot_img

USA’s stop for Ukraine-støtte udstiller, at Rusland har mere pålidelige allierede

Indenrigspolitiske tovtrækkerier om USA’s grænse- og immigrationspolitik har sat en midlertidig stopper for landets støtte til Ukraine. Selvom en aftale mellem demokrater og republikanere ventes at falde på plads, udstiller situationen, at Rusland har mere leveringsdygtige allierede end Ukraine, siger militæranalytiker Anders Puck Nielsen.

I USA har demokrater og republikanere i månedsvis diskuteret – eller skændtes om – hvordan man bedst håndterer udfordringen med flygtninge, der fra Syd- og Mellemamerika strømmer over grænsen til USA. Det har længe givet anledning til bekymring for, om det ville få konsekvenser for støtten til Ukraine, og det har det nu...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer