spot_img

Flystøj i Skrydstrup koster trecifret millionbeløb til kompensation og opkøb

Naboer til Flyvestation Skrydstrup ved fortsat ikke, præcis hvor meget de nye F-35-kampfly kommer til at larme. Men udbetalingen af kompensation for flystøj er i fuld gang, og naboerne til flyvestationen står til at modtage omkring en kvart milliard kroner i kompensation, opkøb eller støjisolering.

Mens de første F-35-kampfly næsten står klar på de amerikanske startbaner med kurs mod Danmark, er Forsvarsministeriet godt i gang med at udbetale kompensationer for støjgener og opkøbe ejendomme af de beboere i området omkring Flyvestation Skrydstrup, som har ønsket at komme af med deres boliger. Det fremgår af et statusnotat, som Forsvarsministeriet udarbejdede i slutningen af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
1. september 2023 15:02

Tja, vi er jo ustyrlig glade (i regeringen) for de småpenge vi bruger til opkøb, kompensation o.s.v. Se på Nordmændene; de bruger en lille milliard danske kroner.

Allan Clifford Christensen
Læser
Allan Clifford Christensen
1. september 2023 12:31

Det samme vil ske i Karup og til dels i Ålborg