spot_img

Russiske soldater på vej tilbage fra ferie – kan være klar til angreb om to uger

INTERVIEW: Russiske soldater vender i disse dage tilbage til den russisk-ukrainske grænse efter endt juleferie. Alligevel går der formentlig blot et par uger, før artilleri, infanteri og tropper i opmarchområdet er kampklare forud for en potentiel invasion af Ukraine, vurderer forsvarsattaché i Moskva Carsten Rasmussen.

Verdens øjne er i disse dage og uger rettet mod grænselandet mellem Rusland og Ukraine, hvor russiske styrker over længere tid har samlet sig i stort antal og givet næring til både vestlige og ukrainske spekulationer om en forestående militæroffensiv i Ukraine.

Meget af mediedækningen af troppeopbygningen har fokuseret på de seneste måneder, men den...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer