spot_img

Forsvaret føler sig skandaliseret og hetzet, men takker for et los i røven

FOLKEMØDET: Lørdag bød Forsvarsakademiet indenfor til debat på Folkemødet om råddenskaben i Forsvarets ledelse. Uden at diskutere alle enkeltsagerne var et bredt panel af ledelseseksperter enige om, at Forsvaret er nødt til at gøre meget mere for at opnå tillid til ledelsen.

Forsvarsakademiet forstod at vække interessen. Med titlen ”Råddenskab i Forsvarets ledelse” stimlede flere end et halvt hundrede mennesker sammen i Forsvarets alt for lille foldeud-lastbil-trailer på Folkemødet i Allinge. Og flere fulgte med udefra, hvor der var opstillet en storskærm og stole i en pavillon bag ”bussen”.

Baggrunden var den bølge af møgsager, som de seneste måneder er rullet...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer