spot_img

Veteran-festival giver gratis billetter til skuffede festivalgæster

Efter den københavnske hiphopfestival For Evigt er aflyst, og billetkøberne ikke har udsigt til at få deres penge tilbage, tilbyder veteranfestivalen Engage Festival at give de berørte billetkøbere en håndsrækning.

Omkring 2000 festivalgæster havde allerede nået at købe en billet til hiphop- og rockfestivalen For Evigt i København den 24. og 25. august, da festivalens arrangører måtte aflyse det hele på grund af dårlig økonomi.

Ingen af festivalgæsterne har udsigt til at kunne få billetten refunderet. Derfor tilbyder festivalen Engage nu, at de i stedet kan komme gratis med på Engage 2018.

”Det virker jo helt urimeligt, at man køber en billet til en fest, og hverken får fest eller pengene tilbage. Vores festival Engage falder på samme dato, og vi vil derfor gerne invitere alle For Evigts billetkøbere til at feste med os,” udtaler Jeppe Michael Jensen, formand for Veteranfonden og initiativtager til Engage Festival.

Masser af plads

Engage Festival er primært drevet af veteraner og finder sted for andet år i træk på Refshaleøen i København. Formålet er at støtte danske veteraner og deres pårørende. Sidste år deltog omkring 6000 festglade festivalgæster.

Artiklen fortsætter under billedet …

Klik på billedet og læs artiklen.

”Vi har pladsen, og vi har festen, så at invitere nogle flere med er ikke noget problem. Refshaleøen er et stort område, og for os betyder det ikke så meget, om vi skal rykke scenen lidt og give ekstra plads,” siger Jeppe Michael Jensen.

”Vi vil gerne samle Danmark omkring en god sag, noget god musik og en festlig dag, så det er kun hyggeligt at få flere med. Det er en gruppe mennesker, som allerede har brugt penge på at få en fest, og den har vi.”

Verdens bedste publikum

Engage Festival nåede at spørge følgerne på deres Facebookside, om det ville være i orden at invitere flere gæster med gratis som et plaster på såret.

”Vi var lidt i tvivl, om nogle af vore trofaste billetkøbere kunne blive kede af, at vi forærer billetter væk, men responsen var overvældende. På kort tid stod det klart, at langt de fleste synes, det er en god idé at hjælpe de uheldige billetkøbere. Vi har simpelthen verdens bedste publikum,” udtaler Jeppe Michael Jensen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Klik på billedet for at læse artiklen.

Engage Festival er støttet af Veterancentret, og chef for Veterancentret, Susanne Kiholm Lund, kalder også invitationerne for en god idé.

“Det er helt i tråd med vores værdier, der blandt andet handler om fællesskab. Og hvis festivalen derudover når ud til en målgruppe, der kan lære veteraner at kende, er det kun positivt,” siger hun.

Billet.dk, som har formidlet billetsalget til festivalen For Evigt, kontakter alle berørte billetkøbere og tilbyder dem en billet til Engage 2018. Engage Festival drives af frivillige veteraner, og det er gratis for veteraner at deltage i festivalen, som finder sted den 25. august.

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer