spot_img

Nyhedsbrev

..

Vil du gerne vide, hvad der rører sig på det forsvars- og sikkerhedspolitiske område, kan du gøre det på flere måder. OLFI udgiver tre nyhedsbreve, som med hver sit fokus holder dig opdateret på forsvars- og sikkerhedspolitikken.

OLFI NEWS modtager du, når der er nye historier på OLFI. Det gælder, uanset om der er tale om nyheder, baggrundsartikler, analyser eller debatindlæg. Du vil dog sjældent modtage mere end en mail om dagen, selv om der skulle være flere historier den samme dag. Ved at abonnere på dette nyhedsbrev får du således løbende besked, som historierne bliver publiceret.

OLFI WEEKLY passer til dig, der gerne vil følge med, men ikke har behov for at være opdateret hele tiden. Med OLFI WEEKLY kan du følge med og se, hvad der har været bragt den seneste uge, og du får samtidig besked, hvis der sker afgørende vigtige begivenheder i den kommende uge.

OLFI MONTHLY minder om OLFI WEEKLY med den forskel, at frekvensen er mindre og indholdet i nyhedsbrevet dermed større. Med OLFI MONTHLY får du den seneste måneds begivenheder på OLFI serveret i en slags magasinformat, hvor du i ro og mag kan danne et overblik af månedens udgivelser og vælge de historier, som du gerne vil læse.

Har du skrevet dig op til OLFIs nyhedsbrev, da der kun var mulighed for at tilmelde sig en enkelt version, vil du automatisk modtage OLFI WEEKLY. Er der er andet nyhedsbrev, som passer dig bedre, skal du selv ændre det.