spot_img

Rasmus Jarlov efterlyser forslag til forligsforhandlingerne

Den konservative forsvarsordfører efterlyser gode forslag, som han kan bringe i spil i forbindelse med forhandlingerne om det kommende forsvarforlig. Medarbejdere i Forsvaret opfordres til at påpege, hvor budgetanalysen ikke hænger sammen.

Den konservative forsvarsordfører Rasmus Jarlov efterlyser i et opslag på sin offentlige Facebook-side hjælp fra Forsvarets medarbejdere til at komme med gode forslag til brug i de kommende forhandlinger om et nyt forsvarsforlig. Rasmus Jarlov er også formand for Folketingets Forsvarsudvalg, og han spiller således en vigtig rolle i de kommende forhandlinger.

Læs også: Derfor offentliggør jeg budgetanalysen – læs den og giv din mening til kende

Ifølge opslaget er Rasmus Jarlov ved at læse grundigt op på budgetanalysen, som efter OLFIs artikler hen over sommeren blev sendt to måneder før planlagt til forligspartiernes ordførere. Med en baggrund som reserveofficer i Flyvevåbnet og som ekstern lektor i finansiering på CBS føler han sig godt klædt på til opgave. Alligevel kan medarbejderne i Forsvaret godt hjælpe, skriver han.

“Men jeg kender også mine begrænsninger, og jeg har ikke detailindsigt nok til at gennemskue konsekvenserne af alt, hvad der foreslås. Så derfor vil jeg meget gerne have input fra dem af jer, der har. Kort sagt: Skriv til mig, hvis I har observeret, at der er noget specifikt i budgetanalysen, som ikke hænger sammen,” skriver Rasmus Jarlov.

Under linket til Rasmus Jarlovs Facebookside kan du finde linket til selve budgetanalysen.

Hvis nogen vil bidrage til det kommende forsvarsforlig, er det nu 🙂 Jeg er ved at pløje mig meget grundigt igennem…

Posted by Rasmus Jarlov on Saturday, September 16, 2017

Du kan læse artiklen om budgetanalysen og finde links til rapporten ved at klikke på billedet.

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Niels Klingenberg Vistisen
Læser
Niels Klingenberg Vistisen
17. september 2017 20:53

Kan han ikke gennemføre en egentlig høring af Forsvaret, på forslagene? Lidt som Steen Holm Iversen foreslår? Altså, det er godt at være åben for at modtaget forslag – det er ikke så lidt bedre end ham den minister som ikke engang modtager underskriftindsamlinger, fordi – det gør han ikke? Jarlov er konservativ og ordentlig, og vil gerne lytte – det er anerkendelsesværdigt, og ordentligt. Det at få lov at sige sin faglige mening, til nogen der lytter, er svært idag, praktisk talt afskaffet i lyset af “don’t rock the boat”, eller “du har ikke det fulde billede”…! Men udover de input han får, så håber jeg at han også stiller kritiske spørgsmål til det system der har leveret analysen – man kunne jo starte med at stille spørgsmål til processen, eller det overordnede formål.