Rasmus Jarlov efterlyser forslag til forligsforhandlingerne

1
Rasmus Jarlov (K) er formand for Folketingets Forsvarsudvalg. De seneste dage har han været med udvalget på rejse til Finland (billedet) og Baltikum. Privatfoto

Den konservative forsvarsordfører efterlyser gode forslag, som han kan bringe i spil i forbindelse med forhandlingerne om det kommende forsvarforlig. Medarbejdere i Forsvaret opfordres til at påpege, hvor budgetanalysen ikke hænger sammen.

Den konservative forsvarsordfører Rasmus Jarlov efterlyser i et opslag på sin offentlige Facebook-side hjælp fra Forsvarets medarbejdere til at komme med gode forslag til brug i de kommende forhandlinger om et nyt forsvarsforlig. Rasmus Jarlov er også formand for Folketingets Forsvarsudvalg, og han spiller således en vigtig rolle i de kommende forhandlinger.

Læs også: Derfor offentliggør jeg budgetanalysen – læs den og giv din mening til kende

Ifølge opslaget er Rasmus Jarlov ved at læse grundigt op på budgetanalysen, som efter OLFIs artikler hen over sommeren blev sendt to måneder før planlagt til forligspartiernes ordførere. Med en baggrund som reserveofficer i Flyvevåbnet og som ekstern lektor i finansiering på CBS føler han sig godt klædt på til opgave. Alligevel kan medarbejderne i Forsvaret godt hjælpe, skriver han.

“Men jeg kender også mine begrænsninger, og jeg har ikke detailindsigt nok til at gennemskue konsekvenserne af alt, hvad der foreslås. Så derfor vil jeg meget gerne have input fra dem af jer, der har. Kort sagt: Skriv til mig, hvis I har observeret, at der er noget specifikt i budgetanalysen, som ikke hænger sammen,” skriver Rasmus Jarlov.

Under linket til Rasmus Jarlovs Facebookside kan du finde linket til selve budgetanalysen.

Hvis nogen vil bidrage til det kommende forsvarsforlig, er det nu 🙂 Jeg er ved at pløje mig meget grundigt igennem…

Posted by Rasmus Jarlov on Saturday, September 16, 2017

TEASER budgetanalyse
Du kan læse artiklen om budgetanalysen og finde links til rapporten ved at klikke på billedet.
guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Inline Feedback
Læs alle kommentarer