spot_img

Her er budgetanalysens over 1.000 sider med resumé og materialesamling

BAGGRUND VI: OLFI offentliggør i dag budgetanalysen med resumé og materialesamlinger på sammenlagt over 1.000 sider, som beskriver mulige besparelser for over 1 mia. kr. på Forsvarsministeriets område. Her kan du læse detaljer om 44 af rapportens 45 effektiviseringsforslag, der til sammen udgør en hjørnesten i regeringens kommende udspil til et nyt forsvarsforlig.

Den er blevet omtalt, citeret og debatteret intenst hen over sommeren. Samtidig har den været omgivet af et hemmelighedskræmmeri, som har gjort det svært at få debatten til at foregå på et oplyst grundlag. Det bliver der rådet bod på nu, hvor OLFI offentliggør budgetanalysen inklusiv to materialesamlinger. Det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

6 KOMMENTARER

guest
6 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Henrik Beckwith
Læser
Henrik Beckwith
28. september 2017 14:48

Lige et enkelt generelt spørgsmål; Er der nogen der kan oplyse konsulenthuset Struensee & Co. resultat eksempelvis for regnskabsåret 2016? Det kunne jo være fint, om de om jeg så må sige, spiste deres egen medicin. Har kigget på CVR.dk men der er der ikke meget hjælp at hente. Tænker derudover, at det måske er svært et træffe den ansvarlige partner fysik, idet han pr. ultimo juni 2017 flyttede til Frankrig.

Henrik Beckwith
Læser
Henrik Beckwith
28. september 2017 14:14

Hej Peter – Link til resume svarer ikke – Hvornår forventes det “oppe igen”?

Peter Ernstved Rasmussen
Læser
Peter Ernstved Rasmussen
28. september 2017 14:29

Det virker fint. Måske det kan være dine indstillinger? Vh, Peter

Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
9. september 2017 7:51

Jeg er lidt undrende over at der øjensynligt tages beslutninger på et kommenteringudkast; dokumenterne er mærket ” Draft—for discussion only”. Og er det endelige dokument en powerpoint præsentation uden revisionsstatus?

Hvis der er tale om et kommenteringsudkast, hvem er det så der skal kommentere? Hvad er tidsfristen ? Og måske endnu vigtigere: Hvem skal tage beslutning om rettelser på bais af kommentarerne?

Yderligere spørgsmål: Hvorfor er der så mange engelske udtryk? “Guards Regiment” har været nævnt – der findes da et glimrende dansk udtryk . “Den Konglige Livgarde” – tidligere med tilføjelser – ” til – til Fods” eller ” til Hest” og i perioder ” til Fods og til Hest”

Jakob Rømer Barfod
Læser
Jakob Rømer Barfod
6. september 2017 17:24

Peter, ved du hvad BCG og Struense har faktureret Forsvaret for?

Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
9. september 2017 8:09

Jeg er mere bekymret over usikkerheden. Besparelserne er anført med typisk med 1 decimal i millioner, det vil sige +/- 5 % – i forhold til budgettet på 17 500 000 000 kroner er det 875 000 000 kroner og dermed i sammen størrelsesorden som den ønskede besparelse… Det vil sige at det faktisk med lethed kan vise sig at der uden at der sker forbedringer eller sker forringelser er ØGEDE udgifter

Hvis det lykkes at spare for eksempel 600 000 000 kroner – om året! – vil det jo være 2 400 000 000 over et forlig og så vil 24 000 000 kroner være bare 1 % som jo er nede i samme størrelsesorden som bidrag på kreditforeningslån.