Søndergaard El indrømmer sideøkonomi med lister og køb af pizzaovne etc.

0
Karsten Hamborg Ravnsgaard er uddannet revisor og blev i 2018 ansat som bogholder i en el-installationsvirksomhed i Vestjylland, hvor han hurtigt opdagede besynderlige handler mellem virksomheden og Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Foto: Ernstved

Whistlebloweren Karsten Ravnsgaards tidligere arbejdsgiver indrømmer i et Facebookopslag at være i besiddelse af en liste, hvor Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har haft penge til gode ved el-installatørfirmaet. Listen var “alment kendt”, siger direktøren.

Søndergaard El i Holstebro bekræfter i et Facebookopslag at være i besiddelse af en “liste”, “hvor forsvaret har haft penge tilgode”. Det skriver direktør Brian Søndergaard i et Facebookopslag mandag. Opslaget kommer, efter at Karsten Hamborg Ravnsgaard som tidligere ansat bogholder i firmaet torsdag stod frem og fortalte om omfattende fusk med ordrer fra Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

“Denne liste har eksisteret et godt stykke tid. Det har været alment kendt i forsvaret, at der var disse lister. Listen er blevet løbende opdateret og har været nøje kontrolleret af folk fra forsvaret og Søndergaard El,” skriver Brian Søndergaard og fortæller samtidig, at “sådanne lister forefindes ved mange leverandører”.

Artiklen fortsætter under Facebookopslaget …

Som de fleste i vores lokal samfund nok har hørt i pressen er Søndergaard El nævnt i forbindelse med nogle negative…

Posted by Søndergaard El on Monday, 9 December 2019

Bekræfter ejendomsstyrelsens bestilling lamper og pizzaovn

Ifølge Brian Søndergaard er listen blevet brugt til, at ejendomsstyrelsen kunne få udført almindeligt el-arbejde som udskiftning af belysning, udskiftning af hvidevarer m.m.

“De har også selv bestilt varer som eksempelvis lamper, pizzaovn og andre hvidevarer til deres køkken på kasernen, drone til inspicering af tagfladerne på kasernerne, palleløfter og foldekasser til deres lager m.m. Søndergaard El har aldrig leveret nogle af varerne ved privatpersoner ved Forsvaret. Varerne er altid enten leveret ved Forsvaret eller afhentet af Forsvarets folk på vores firmaadresse,” skriver Brian Søndergaard.

Læs også: Den tættere politiske kontrol med Forsvaret har endegyldigt spillet fallit

Ifølge ham har Søndergaard El aldrig haft mistanke om, at enkelte personer skulle have beholdt nogle af disse varer personligt. Han siger videre, at Søndergaard El aldrig har fået personlige gaver eller andet af forsvaret.

“Søndergaard El har aldrig fået nogen ekstra gevinst ud af samarbejdet med Forsvaret. Den offentliggjorte liste er fra april måned og viste, at forsvaret havde omkring 600.000 tilgode ved Søndergaard El. De aktuelle tal på listen viser, at forsvaret p.t. skylder Søndergaard El 17.100 kr.,” skriver Brian Søndergaard og fortæller samtidig, at Søndergaard El er villig til at samarbejde med politi og myndigheder og “selvfølgelig” vil fremvise alle fakturaer og øvrigt regnskab til dokumentation.

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer