Hvem peger du på som chef for Flyverstaben (Flyvevåbnet)?

0
Piloten med flyvernavnet STI forlader det ene af de to F-16, som altid står klar til at lette for at flyve afvisningsberedskab fra en hangar på Flyvestation Skrydstrup. Foto: Ernstved

SURVEY: Flyverstaben (Flyvevåbnet) skal have ny chef. Hvem håber og tror du på, at det bliver? OLFI giver dig mulighed for at komme med din personlige stemme og samtidig nedlægge veto mod en kandidat.

Spekulationerne fortsætter om, hvem der skal være chefer for Søværnet og Flyvevåbnet. I sidste uge pegede OLFIs respondenter i en spørgeundersøgelse på flotilleadmiral Torben Mikkelsen som ny chef for Marinestaben (Søværnet), og i denne uge er turen kommet til Flyvevåbnet.

Artiklen fortsætter under billedet …

20170424 CHFST
Mulige kandidater til stillingen som chef for Flyverstaben kan være fra venstre mod højre: Jan Kazimierz Toft, Kim Jesper Jørgensen, Peter Christian Alexa, Karsten Fledelius Jensen og Anders Rex. Collage: OLFI

Læs også: Generalrokaden fortsætter: Er den nye chef for Flyvevåbnet her?

Stillingen som chef for Flyverstaben (Flyvevåbnet) bliver ledig den 1. november, når M.A.L.T. Nielsen bliver viceforsvarschef efter Per Ludvigsen. Stillingen har været slået op, og i løbet af de kommende uger melder Forsvarsministeriet ud, hvem det bliver. Inden da kan du give dit besyv med.

I spørgeskemaet nedenfor kan du stemme på din egen favorit og samtidig sige, hvem, du tror, der bliver chef for Flyvevåbnet. Du kan også bringe din egen kandidat i spil, ligesom du kan nedlægge veto mod en person, hvis du frit kunne få lov at agere ansættende myndighed.

Afstemningen er åben ind til torsdag kl. 12.00. Har du problemer med at se spørgeskemaet på din mobiltelefon, kan du udfylde det her via dette link.
Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer