spot_img

Hjælp OLFI med at blive stærkere på de sociale medier

OLFI har i flere år været dagsordenssættende indenfor forsvarsjournalistikken. Til gengæld vil vi gerne være mere aktive på de sociale medier. Derfor søger vi nu den studentermedhjælper, som kan hjælpe vores journalistik med at komme endnu længere ud og nå et nyt publikum på de mest gængse platforme.

Forsvar og sikkerhed har aldrig fyldt så meget i mediebilledet, som det gør lige nu. Kombinationen af krig i Europa, en tilspidset sikkerhedspolitisk situation globalt og et forsvar i forfald har gjort opgaven med at formidle stoffet til den danske befolkning vigtigere end nogensinde.

OLFI løfter allerede i dag sin del af opgaven på olfi.dk og i det ugentlige radioprogram Frontlinjen, der bliver sendt på Radio4. I arbejdet med at grave historier frem og fortælle om tingenes tilstand har vi dog forsømt de sociale medier en smule. Det vil vi gerne rette op på. Derfor søger vi nu en studentermedhjælper med flair for Instagram, X, LinkedIn, YouTube og måske endda TikTok, som ved, hvordan de forskellige platforme fungerer. Er det dig?

Vi forestiller os, at du:

  • studerer journalistik, kommunikation eller noget tilsvarende
  • kender til virkemidlerne på sociale medier
  • har en interesse for forsvar og sikkerhed
  • behersker dansk sprog og grammatik
  • er bosat i Københavnsområdet

Du vil som en del af OLFI få mulighed for at arbejde med både tekst, lyd og billede. Har du selv ideer til historier og vinkler, der er relevante for vores læsere, vil der være mulighed for at arbejde med dem journalistisk.

OLFI’s samlede redaktion tæller blot to mand – inklusive redaktøren – så der er kort fra idé til handling. Du vil få masser af ansvar, og dine gode forslag kan hurtigt føres ud i livet. Vi bestræber os på at mødes jævnligt, men det er samtidig vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og producere indhold hjemmefra på eget initiativ.

Hvis du er interesseret i at hjælpe os med at booste vores digital tilstedeværelse, er du velkommen til at sende et CV og nogle ord om dig selv til redaktionen på info@olfi.dk eller direkte til redaktør Peter Ernstved Rasmussen på pr@olfi.dk eller telefon 31 36 20 60.

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

Kommentér artiklen ...

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer

Seneste kommentarer