spot_img

På flagdagen talte Mette Frederiksen om kritikere, men »de findes simpelthen ikke«

Mette Frederiksen får voksende kritik for at ”opfinde” kritikere af danske soldaters indsats under evakueringen af Kabul. I Statsministeriet vil man ikke præcisere, hvem Mette Frederiksen tænkte på, og i Socialdemokratiet vil ingen svare på spørgsmål. Politisk kommentator mener, at problemet bunder i Forsvarsministeriets organisering og den flere år gamle Pentagon-model.

Det burde egentlig være ganske let. Da statsminister Mette Frederiksen (S) på Christiansborg Slotsplads søndag talte til Danmarks udsendte i international tjeneste, rettede hun en skarp kritik mod både medier og kolleger i Folketinget.

»Når vi inde på Christiansborg og i medierne diskuterer Danmarks...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...