spot_img

FMI satte civile samarbejdspartnere stævne ved Nordens største industridag

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse inviterede torsdag forsvarsindustrien til såkaldt industridag i Ballerup. Her bød forsvarsminister Trine Bramsen velkommen med en tale, der både understregede behovet for mindre rigiditet i udbudsprocesserne og roste den danske evakueringsindsats i Afghanistan.

Knap 400 virksomheder, flere end 1000 deltagere fra ind- og udland og militært isenkram så langt øjet rakte. Det var ingredienserne, da Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) torsdag inviterede repræsentanter for forsvarsindustrien på besøg i Ballerup. Her holdt FMI for tiende gang sin såkaldte Industridag, som gav deltagerne mulighed for at networke og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...