spot_img

Ambassadør måtte flygte ud af Afghanistan – vendte først tilbage tirsdag

OPDATERET: Danmarks ambassadør til Afghanistan flygtede sammen med danske diplomater fra ambassaden i Kabul til Islamabad søndag. Først tirsdag lykkedes det efter et mislykket natligt forsøg at vende tilbage til Afghanistan sammen med yderligere et team af specialoperationssoldater fra Jægerkorpset, som nu har fordoblet sin tilstedeværelse i Kabul.

Skulle hun blive i Kabuls kaos eller lade sig evakuere med resten af ambassadens danske diplomater? Søndag eftermiddag lykkedes det for et dansk Hercules C-130 transportfly at lande i Kabul og evakuere alle danske diplomater fra ambassaden i den afghanske hovedstad. Ifølge OLFIs oplysninger var der tvivl om, hvorvidt ambassadør...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...