spot_img

Konservativ partiformand anklager Bramsen for at udvise dårlig dømmekraft

På et pressemøde i forbindelse med Det Konservative Folkepartis sommergruppemøde rettede partiformand Søren Pape en bredside mod forsvarsminister Trine Bramsen. Hun har udvist manglende dømmekraft ved at rejse rundt i landet under evakueringskrisen i Afghanistan, mener han.

Det Konservative Folkeparti holdt onsdag formiddag pressemøde i anledning af partiets sommergruppemøde på Egelund Slot i Hillerød. Selvom Naser Khaders exit fra partiet stod højt på dagsordenen, fik pressen også lejlighed til at spørge til formand Søren Papes holdning til forsvarsminister Trine Bramsens (S) tur til Fyn og Ærø i weekenden, som OLFI beskrev mandag.

Af artiklen fremgik det, at Trine...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...