Topmøde

Derfor oplever du problemer med login på OLFI – og sådan løser du det

Debatindlæg

Debatindlægget er udtryk for skribentens egne holdninger.

Misbrug af adgangslogin har ført til, at man ikke længere kan logge ind med sit postnummer som adgangskode. Det har dog haft den følgeeffekt, at betalende abonnenter med et postnummer som aktuel adgangskode er blevet låst ude af OLFI. Løsningen ligger lige for.

Gennem den seneste tid har OLFI modtaget flere tilkendegivelser om misbrug af login på OLFI. Jeg har samtidig kunnet konstatere overordentligt mange login på enkelte abonnementsnumre, hvilket har fået mig til at skærpe sikkerheden omkring login. Det er ganske enkelt en dårlig forretning, når ikke betalende snyder sig til adgang ved at bruge andres login.

Hidtil kunne du som standard logge ind ved brug af dit postnummer som adgangskode, og det har lidt for mange kvikke hoveder udnyttet til at bruge abonnenters mailadresse og blot skrive deres postnummer som adgangskode. Jeg har derfor fjernet den mulighed i OLFIs abonnementssystem.

Det har dog haft den følgevirkning, at alle med postnummer som adgangskode ikke længere kan logge på OLFI. Og det vil sige, at det kan de så alligevel. Når du bliver bedt om at logge ind, og systemet skriver, at du har tastet en forkert adgangskode, skal du ikke fortvivle.

Under boksen, hvor du normalt skriver din adgangskode, kan du trykke på et link, som giver dig adgang til at ændre din adgangskode. Se illustration her:

Tryk på Glemt/mangler din adgangskode? for at få tilsendt link til at generere en ny adgangskode …

Når du trykker på linket, skal du skrive din mailadresse, hvorefter du vil få tilsendt et link til en boks, hvor du skal skrive en ny adgangskode. For din egen sikkerheds skyld og for at undgå misbrug af dit login anbefaler jeg, at du skriver en kode, som indeholder både små og store bogstaver foruden et specialtegn.

Jeg beklager de gener, som dette sikkerhedsskridt har medført. Jeg håber dog også på forståelse, og at du igen får adgang til OLFIs artikel-univers. Skulle du mod forventning fortsat opleve problemer med login, er du velkommen til at skrive til info@olfi.dk eller ringe på 31 36 20 60. Så skal vi nok få løst problemet.

Rigtig god læsning – og tak, fordi du støtter den frie og uafhængige presse ved at abonnere på OLFI.

Andre læste også

OLFI opdaterer til version 2.0 med et ansigtsløft og nye funktioner

Efter mere end otte år med det samme website går OLFI fremtiden i møde med en længe ventet version 2.0. Den byder på et mere tidssvarende udseende og nye funktioner. Vi håber, at I vil synes om forandringerne! Det har været min dårlige samvittighed. Alt for længe er jeg blevet...

Kommentér artiklen ...

Abonnér
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedback
Læs alle kommentarer