spot_img

Derfor oplever du problemer med login på OLFI – og sådan løser du det

Misbrug af adgangslogin har ført til, at man ikke længere kan logge ind med sit postnummer som adgangskode. Det har dog haft den følgeeffekt, at betalende abonnenter med et postnummer som aktuel adgangskode er blevet låst ude af OLFI. Løsningen ligger lige for.

Gennem den seneste tid har OLFI modtaget flere tilkendegivelser om misbrug af login på OLFI. Jeg har samtidig kunnet konstatere overordentligt mange login på enkelte abonnementsnumre, hvilket har fået mig til at skærpe sikkerheden omkring login. Det er ganske enkelt en dårlig forretning, når ikke betalende snyder sig til adgang ved at bruge andres login.

Hidtil kunne du som standard logge ind ved brug af dit postnummer som adgangskode, og det har lidt for mange kvikke hoveder udnyttet til at bruge abonnenters mailadresse og blot skrive deres postnummer som adgangskode. Jeg har derfor fjernet den mulighed i OLFIs abonnementssystem.

Det har dog haft den følgevirkning, at alle med postnummer som adgangskode ikke længere kan logge på OLFI. Og det vil sige, at det kan de så alligevel. Når du bliver bedt om at logge ind, og systemet skriver, at du har tastet en forkert adgangskode, skal du ikke fortvivle.

Under boksen, hvor du normalt skriver din adgangskode, kan du trykke på et link, som giver dig adgang til at ændre din adgangskode. Se illustration her:

Tryk på Glemt/mangler din adgangskode? for at få tilsendt link til at generere en ny adgangskode …

Når du trykker på linket, skal du skrive din mailadresse, hvorefter du vil få tilsendt et link til en boks, hvor du skal skrive en ny adgangskode. For din egen sikkerheds skyld og for at undgå misbrug af dit login anbefaler jeg, at du skriver en kode, som indeholder både små og store bogstaver foruden et specialtegn.

Jeg beklager de gener, som dette sikkerhedsskridt har medført. Jeg håber dog også på forståelse, og at du igen får adgang til OLFIs artikel-univers. Skulle du mod forventning fortsat opleve problemer med login, er du velkommen til at skrive til info@olfi.dk eller ringe på 31 36 20 60. Så skal vi nok få løst problemet.

Rigtig god læsning – og tak, fordi du støtter den frie og uafhængige presse ved at abonnere på OLFI.

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Henrik Poulsen
Læser
Henrik Poulsen
2. april 2024 9:22

Hej Peter

Du har et problem!

Når jeg vil læse dine udmærkede artikler, så kommer der en popup med tilmelding til dit nyhedsbrev. Problemet er at det fylder ca. 25% af siden, og det feldt, hvor jeg kan meddele at nej, jer får allerede nyhedsbrevet kan jeg ikke finde. jeg læser normale Olfi på min pc ved brug af Crome som browser.

Det er pokkers uhledigt!

Jeg ved godt, at du ikke er er EDB-ekspert, men det er nok dig, der skal slå din leverandør i hovedet.

En midlertidig løsning er, at reducere det viste til 90%, men alligevel.

På forhånd tak for hjælen